Login
Meer weten?
Wat bereikt u met BYY
Wat bereikt u met Best Year Yet

1. Jaarplan op Ć©Ć©n A4
Geen boekwerk voor in de bureaula maar een inspirerende en leesbare routebeschrijving. Het Best Year Yet® Jaarplan is uw werkdocument, de routekaart naar resultaten en succes en dus een levend document. U en uw team gebruiken het gedurende het hele jaar. Bijwerken, evalueren, focus.

2. Doelen gehaald
Best Year Yet® werkt met de doelen die u wilt halen: financiĆ«le targets (o.a. omzet, kostenbesparing), korte wachttijden, laag ziekteverzuim, goede werksfeer, tevreden klanten, volle orderportefeuille of hoog slagingspercentage. Voor Best Year Yet® betekent doelgericht dat u de focus op Ćŗw doelen vasthoudt en ze dus ook haalt.

3. Verantwoordelijk team
Met Best Year Yet® creĆ«ert u een cultuur van verantwoordelijkheid en focus. Precies die factoren waarmee een top-team zich onderscheidt van de rest. Steeds is duidelijk wie waarvoor verantwoordelijk is. Internet-soft ware PRO (Producing Results Online) maakt elke maand de voortgang voor alle teamleden zichtbaar, met als resultaat een positieve groepsdiscipline.

4. Transformatie
Best Year Yet® is gebaseerd op een transformatie van houding en gedrag per individu, omdat individuen het succes van uw organisatie bepalen. Zodra een Best Year Yet® team of teamlid nieuw en inspirerend gedrag laat zien, verandert de organisatie automatisch mee. Medewerkers gaan hun eigen verantwoordelijkheid nemen, omdat de nieuwe werksfeer en cultuur daartoe uitnodigen.

5. Uw beste jaar tot nu toe
Laat individuen of een team werken met Best Year Yet® en u creĆ«ert een jaar als nooit tevoren. Sterke en gedreven medewerkers en team dragen nieuwe overtuigingen uit en geven samen vorm aan de toekomst. Medewerkers worden uitgedaagd om hun kwaliteit in te zetten vanuit commitment aan de doelen en ambitie.