Login
Meer weten?
Program leader team coach
Program Leader Team en Coach

Best Year Yet® programma’s mogen alleen uitgevoerd worden door gecertificeerde programmaleiders en coaches. En uiteraard trainen we die uitgebreid.
Je kiest tussen volledige certificering voor de begeleiding van zowel teams als individuen EN certificering als coach, waarmee je alleen individuen in een één-op-één situatie begeleidt. Certificering geeft tevens het recht om de programma’s te verkopen.

Best Year Yet Program Leaders zijn gecertificeerde professionals die getraind zijn in het hanteren van het Best Year Yet systeem. Zij begeleiden organisaties, teams en individuen in het maken van hun Best Year Yet plan, het opvolgen van dit plan, en het verwezenlijken van dit plan door middel van het Best Year Yet programma.

Zij zijn staat om persoonlijke groei of organisatieverandering stevig in te zetten, te verankeren en te begeleiden, met de focus op resultaat. Daarnaast hanteren Best Year Yet Program Leaders het Producing Results systeem om hun cliënten te ondersteunen bij het worden van meesters in het bereiken van resultaten. Zij beschikken over een stevige basiskennis en –ervaring op het gebied van training en coaching en kunnen mensen en teams begeleiden op hun weg naar meer bewustwording, meer inzicht in zichzelf en resultaatgericht denken en handelen.

Program Leaders zijn een product van het Best Year Yet product. Zij begrijpen en erkennen de essenties van Best Year Yet volledig en hebben meesterschap ontwikkeld in de kunst van transformatie. Zij zijn volledig gecommitteerd aan het bouwen van ons merk en aan het excelleren bij onze klanten.

Certificering geeft recht op het uitvoeren van het Best Year Yet programma, recht op verkoop én uitvoering van het programma.


Wat verwachten we van jou?

Als programmaleider en/of coach van Best Year Yet® ben je in staat persoonlijke groei of organisatieverandering stevig in te zetten, te verankeren en te begeleiden, met de focus op resultaat. Van kandidaat-programmaleiders verwachten we een stevige basiskennis en -ervaring op het gebied van training en/of coaching. Ze moeten mensen en/of teams kunnen begeleiden op hun weg naar meer bewustwording, meer inzicht in zichzelf en resultaatgericht denken en doen.

Voor meer informatie over het worden van een programleader, zie onze folder.