Login
Meer weten?
PRO
BEST YEAR YET PRO (Producing Results Online)

Best Year Yet gaat over het bereiken van doelen! Doelen die ervoor zorgen dat het komende jaar je beste jaar ooit wordt! Maar zonder een belangrijk ingredi√ęnt vinden de meeste mensen het stellen van doelen moeilijk. Dat ontbrekende ingredi√ęnt is ‚Äėverantwoording‚Äô. En het afleggen van verantwoording voor wat je zegt dat je wilt en wat je zegt dat je gaat doen is belangrijk om successen te behalen als individu, team of organisatie.

Om deze reden is er ProducingResultsOnline¬ģ ontwikkeld. Pro is een briljant, online, goal tracking software programma. Om je te helpen gefocust blijven, op koers naar en aanspreekbaar op je doelen … het hele jaar!

Of je nu werkt in een trainingssetting met een Best Year Yet of thuis op de bank, PRO stelt je in staat om je te focussen op gestelde doelen. Je bouwt succes op succes, vergroot zelfvertrouwen en boekt resultaten:

  • Je logt regelmatig in om het plan te blijven monitoren;
  • Je werkt van maand tot maand en zelfs van week tot week met doelen die het belangrijkst zijn, stap voor stap in de richting van het waarmaken van de gestelde ambitie;

Je kunt PRO gratis uitproberen, dit is heel eenvoudig: klik gewoon op de link ‚ÄúGratis tour door PRO‚ÄĚ voor een virtuele rondleiding. Vergeet niet dat het allemaal gaat om het behalen van je doelen. PRO helpt om gestelde doelen te bereiken en van dit jaar het beste jaar tot nu toe te maken!