Login
Meer weten?
Historie
Historie

In 1995 schreef de oprichter van Best Year Yet, Jinny Dtzler, de internationale bestseller Your Best Year Yet, die al 17 jaar wordt herdrukt en waarvan wereldwijd meer dan 1 miljoen exemplaren zijn verkocht. Jinny is nog steeds betrokken bij de organisatie, maar omdat zij en haar echtgenoot Tim Best Year Yet recent hebben verkocht beperken haar activiteiten zich tegenwoordig tot coaching en het schrijven columns voor de online krant, The Huffington Post.

Best Year Yet staat wereldwijd al ruim 30 jaar aangeschreven als een programma met de beste resultaten en een ongeƫvenaarde successen op het gebied van het transformeren van het leven van individuen en het verbeteren van de prestaties, omzet, productiviteit en winstgevendheid van organisaties. Wereldwijd maken meer dan 1 miljoen mensen elk jaar hun persoonlijke Best Year Yet plan en het Team plan wordt gebruikt door meer dan 850 organisaties.

Het programma is bekend om zijn impact op de meest succesvolle beklimming van de Mount Everest, in 2001, waarin vijf wereldrecords werden gebroken, waaronder die van de eerste blinde man, Erik Weihenmeyer, en de oudste man die, samen met alle 19 leden van de expeditie de top van de berg bereiken. Het Team Best Year Yet plan werd gemaakt in het basiskamp onder leiding van technisch directeur van de expeditie Michael O’Donnell, die Best Year Yet Programmaleider is. Ze hielden zich vast aan het plan en overwonnen vele moeilijkheden, waaronder het opraken van de zuurstof van Oā€™Donnell gedurende twee-derde van de weg naar de top! Alle deelnemers van de expeditie zijn uiteindelijk veilig teruggekeerd naar het basiskamp.


Best Year Yet is het ook bekend door het Team programma en het Cascade Programma en de impact daarvan op het transformeren van de senioren teams bij multinationals, grote en kleine organisaties. Jaar na jaar boeken zij weer hun meest succesvolle jaar ooit.
Het individuele programma kan zelfstandige ondernemers en particulieren tot resultaten leiden die ze nauwelijks voor mogelijk had gehouden, zowel voor hun organisatie als in hun privƩleven.

Een integraal onderdeel van het succes van het Best Year Yet programma is Pro (Producing Results Online). Dit werd ontwikkeld in 2002 en is uitgerust met een audio-ondersteuningsprogramma.
Het programma heeft vele fans, van directies, tot financiƫn en industrie, zowel in Amerika en Engeland, als in Nederland en Belgiƫ. Vele voorstanders van het programma komen uit de creatieve sector, met inbegrip van internationale bestseller auteurs, de wereld van het West End Theater en televisieproducties, als ook leiders in de wereld van de sport.